Sponsorer og
samarbejdspartnere

Tak til Fonden for Økologisk Landbrug som har bidraget med funding til Plantebranchens pilotprojekt: Til bords med en planteproducent – Danmark spiser sammen.

En masse dygtige mennesker har arbejdet på projektet (og gør stadig), og der er blevet lagt mange kræfter, idéer og timer i det hele både før, under og efter de enkelte fællesspisninger. Tak – vi kan ikke gøre det uden jer!

Tak til planteproducenterne for uundværligt samarbejde samt tak til værterne for de folkelige begivenheder i hele Danmark. Arrangørerne af begivenhederne har været med til at gøre det muligt, at så dygtige, grønne madproducenter kan bespise tusindvis af danskere.

Tak til alle andre aktører, der er med til og har været med til at gøre fællesspisningerne til interessante debatter, hvor alle går derfra klogere. 

Der skal også lyde tak til et stærkt bagland i form af sparringspartnere i de øvrige grønne organisationer, Plantebranchens sekretariat og Plantebranchens bestyrelse.

Vil du og din virksomhed være med?

Det kan variere meget for hver enkelt producent eller aktør, hvad denne kan bidrage med, og vi ønsker oprigtigt, at alle kan deltage på den måde, det giver mest mening

Samarbejdspartnere